EasyCookieInfo

Voetbalvereniging SNA

Voetbalvereiniging SNA (Sport Na Arbeid) organiseert training en wedstrijden in competieitverband op/voor alle leeftijden.

Sinds begin 2000 is SNA verhuist naar de huidige locatie aan de Boordmoolweg te Montfort. Hierdoor zijn de meeste sportaccomodaties (sporthal, tennisclub, voetbal) gecentraliseerd nabij de basisschool, waardoor deze effectief gebruik kan maken van de accomodaties en samenwerking. 

Er worden voetbaltrainingen georganiseerd voor alle leeftijdscategorien, waarbij trainingen door de weeks ('s avonds) plaatsvinden en competitiewedstrijden in het weekend (jeugd: zaterdag/senioren: zondags). Naast voetbal worden er voor de (jeudige) leden ook regelmatige leuke activiteiten geregeld. 

Lidmaatschap

Contributie betreft een jaarlijkse bijdrage, welke ook de competitiebijdrage voor de KNVB bevat. Mocht je lid willen worden, kom dan gerust op een trainingsavond of naar een wedstrijd voor meer informatie over de trainingstijden en gratis introductielessen.

Naast financiele bijdrage draait de vereiniging op vrijwilligers waardoor het wenselijk en noodzakelijk is dat incidenteel leden meehelpen (bijv. kantinedienst, trainers voor een team of ...). 

Adresgegevens

Voetbalvereiniging SNA

Boordmoolweg 1
6065 DZ Montfort
Telefoon: 0475-542102 (Kantine)

© 2021 EventMedia. All Rights Reserved.